Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny


eherm2..hai..hoi..hey..mlm nih jc nk joint contest lg..cm biasew la..jc nih kn pntang nmpk ga or contest msti joint..mnewla taw kot2 adew rzeki kew kn..amin.klo nk joint..
jom terjah


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')
BEST BY : 30/04/2012 
-atau maybe dipanjangkan-

eherm2..yg nih la gmbaq yg nk dipertaruhkan..jeng..jeng..



hehehe...nih la gmbaq2 jc yg comey oke hahahaa....

tag:
nabila medan
adik ara
ieyza afieyna

p/s:abaikan yg pkai kopiyah2 k hehe...


♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

2 doakan jijahcomey kurus:

Farina Hunny said...

thanks join :)

Iena Eliena said...

Blogwalking here...
good luck 4 ur contest :)

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...