OHSEEMM GIVEAWAY by FAQIHAH, AIN, SCHA


assalamualaikum..eherm2..td jalan2 trjmpa lak 1blog nih..trase cm best n nk join la plak segmen nih kn..klo kowang nk join terjah sini
jom tgk syarat-syarat dia dlu k..

syarat-syarat

  • Mesti ada blog dan warganegara MALAYSIA
  • Wajib follow blog FaqihahAin (Follow di SIDEBAR)  Scha untuk mengetahui perkembangan dari semasa ke semasa
  • Like page SchaAinFaqihah.
  • Hanya Lelaki dan Perempuan SAHAJA :>
  • Buat satu entry yang bertajuk "OHSEEEM Giveaway by Faqihah, Scha, Ain".
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek. Letak banner contest. Linkkan terus ke blog Faqihah (jika korang dari blog Kihah) atau Scha (jika korang dari blog Scha)
  • Dah buat entry? Okay. Kalau dah, copy link tu dan pastekan anda link tersebut di blog Faqihah (jika korang dari blog Kihah) atau Scha (jika korang dari blog Scha) di RUANGAN COMMENT.
  • Tag 1 orang atau LEBIH. Makesure diorang tahu OK. :)
  • Disunatkan follow blog/like page sponser di SINI. hehe. Sunat :) 
segmen yg bertuah nih akn ditag






♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

lagu feferot berdua bersatu huhu...jom layan.......


Kenapa cinta kita
Selalu saja diduga
Bagai ada tak merestu
Kita berdua bersatu

Atau mungkin kau dan aku
Ditakdir untuk berpisah
Walaupun melawan arus
Kita berdua bersatu


Seringkali ku mendengar
Patah tumbuh hilang berganti
Tetapi ku tidak mahu
Cinta selain darimu

Chorus
Jika denganmu salah
Ku tak mahu yang benar
Jika denganmu rebah biarlah ku tercalar
Walau dilanda badai
Ku sanggup kerna ku mahu
Kita berdua bersatu
Jika denganmu kabur
Ku tak mahu yang jelas
Jika denganmu hanyut
Biarlah aku lemas
Walau dilanda ribut
Ku sanggup kerna ku mahu
Kita berdua bersatu


Seringkali ku mendengar
Patah tumbuh hilang berganti
Tetapi ku tidak mahu
Cinta selain darimu

Ulang Chorus

kalau koraang skew jom dgr,like n komen k 

♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

GIVEAWAY : DomoKun Vs AngRy BiRds

assalamualaikum dn selamat ptg hehe...wah segment nih mmg pling best giler la..kowang nk taw x sbab apa jijah ckp best giler sbab jijah mmg minat giler kt angrybird nih hahahahha...nsib bek xgiler kn hohoo...so,klo korang smua mnat dua2 cartoon nih terjah sini


Syarat2 Giveaway :
1. Follow blog atien ea BeLog PinKy PinK
2. Buatkan satu entry pasal Giveaway niey n tajuk mestilah
3. Copy banner n paste kan pada entry dan juga sidebar korang...
4. Tag 2 orang rakan korang n pastikan dieorg tau ea...
5. Pilih Kartun mane yang korang suke...
Domokun or Angry Birds 
n paste kan sekali pic kartun yang korang minat 2 kat entry korang...
Pilih satu kartun jew ea...
6. Nyatakan kenapa korang pilih kartun 2...
7. Linkkan entry korang 2 kat comment box entry niey...

 Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5/11/2011

Pemenang akan dipilih oleh atien sendiri melalui cabutan undi...
n pemenang akan menerima barangan 
mengikut kartun yang korang pilih 2..
tentu la jijah pilih angry bird..
korang nk taw sbabnya apa..angry bird nih comey sgt3..pas2 dia bulat mcm tuan dia gk la hahaha..idong dia pnjang..mmg gram sgt2 la kt angry bird nih hehe....kowang nk taw apa buktinya jijah minat angrybird nih..kowang tgk blog jijah da la smuanya angrybird kn..huhu...

mangsa dalam segmen nih 

♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

SEGMEN NASZ : PERANG BLOGGER


tekan jerk jom join segment nih

cara nk join segment nih

1. Buat satu entry baru, copy header kat atas dan paste kat entry korang tu. Kemudian, linkkan ke post ini.
2. Salin tajuk ni, "SEGMEN NASZ : PERANG BLOGGER"
3. Korang tulislah kata-kata aluan untuk menyambut "serangan" yang bakal diterima.
4. Siap? Publishkan dan letakkan url entry korang tu kat kotak komen kat bawah.
List akan dikeluarkan di post ni gak. Saya akan updatedkan dari masa ke semasa.
Segmen ni ditutup pada 31hb Oktober 2011 jam 11.00 malam.

selamat dtg ke blogjijahcomey hope kowang enjoy right..
1,2,3 peranggggggggggggggggggggggggggggggggggg

♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

Segmen Cik Bunny : Jom Blogwalking!


segment..segment.segment..wah..asyik join segment jerk jijah nih kn..hehe...da xtaw nk hapdate apa so,jijah join jew la segment2 nih huhu..

thanks kpdCik Bunny yg sudi tag jijahcomey hehe...
klo spew2 nk join segment nih tekan sini k
tarikh tutup dia lmbt lg kot..so,mmg rugi gilew la klo kowang xjoin kn hehe...20 Nov 2011

segmen nih nk bagi dekat:meet aunty nyssa
                               izara4eva

♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

Jom join bloglist : saya blogger GADIS MELAYU...

  1. buat satu entry bertajuk : SAYA BLOGGER GADIS MELAYU.
  2. letakkan banner di atas dan linkkan ke entry ni... 
  3. tag rakan-rakan blogger kamoo yang lain... terpulang nak tag berapa orang...(gadis melayu ye...bukan teruna melayu...hehhee:p)
  4. copy & paste url entry anda di ruang komen entry ini...
  5.  expired date  31/12/2011...
  6. ha..klo kowang nk join segmen nih jom terjah blog nihryushychomya88

segmen Jom join bloglist : saya blogger GADIS MELAYU...akan ditag ke



♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

hang out with mycousin n myfamily(jalan2 pulau-pinang)

Assalamualaikum hye..hye..hye..slamat pagi blogger2 smua ha..prtama skali jijah nk bgtaw trima ksihla spa yg follow n komen blog jijah nih jijah da follow kowang blik k..peace.. .....eherm2..wah..2ari da jijah xhapdate blog jijah nih..asew rndu lak nk hapdate blog nih..jijah rndu kt kwn2 blogger jijah hehe...kowang ada rndu kt jijah x..da la jijah xbt blog working..hapdate apatah lg kn hehe...semalam jijah dan family jijah g pulau pinang kerumah mkcik jijah brsama family sdara jijah la..kmi g 2bjik ketew konvoi rmai2..mmg syokla hehe..kmi brtolak dri tpg dlm pkul8pgi lbeh cm2 la..apabila da smpai ke umh mcik jijah dlm kul100pgi..kmi rehat2 mkn2 tgh ari..ha..kowang nk taw apa aktiviti kmi..pergh..mmg syokla hehe..kmi pi jalan2 komtar,prangin mall dan mrata2 tmpatla.dlm ptg kul4 lbeh kmi pi berkelah mandi kolam rmai2 dkt taman belia pulau pinang trmasuk la sdara2 smua trjun kolam hahahha...mmg syok giler..kmi mandi sampai lebam xhingat dnia..hahaha...tp gmbar jijah xmek la plak hehe..so,xdptla nk upload pic kmi hehehe...smbil2 mndi kmi lepak mkn2 mna x nya..da mndi mstila lparkn hahaha..tp mkn kuih2 jerk..ok..lpas abis mndi blik umh mkcik jijah lepak2 jup rehat2 dlu..aktiviti mlm kmi dlm pkul8lbih kmi pi bt.frenggi kt tapak jualan..pergh..mmg mcm2 ada kot..sepanjang jalan diowang bkak kdai..kowang ckp jerk nk apa smua ada haha..da la dgn rmai orgnyew..sesak kot dgn pnsnya.. kki jijah plak skit tumit..mna x nya jalan pkai ksut tumit tnggi..blagak sgt nk pkaikan amek ko hahaha...tp mmg best giler la..happening bukn slalu nk jalan2 dgn family n cousin family kn..bla da dpt jalan ha..amek ko hahaha...ha..kowang nk taw x brg apa yg jijah beli kt bt.frenggi2..jeng..jeng..jeng...
yg nih tmpt letak hp nk letak bnda len pn leh jugew huhu..comey x..hehe...

yg nih pulak kicing angry bird..kecik n comey jerk..geram sgt..sgt..sgt hehe...

yg nih bantal angrybird nmew dia jijah letak mr.ab..tp nih jijah beli kt kuantanla sjew nk buh skali hehehe....
mcm budak2 x..hahaha...lntakla mcm budk2 kew apew kew jnji happy..hahaha..

ha..ok smbung blik citer nih..pg td jijah blik tpg pkul6lbih pg..sbabnya mk abh jijah nk blik kg ada hal..hurm..xdptla nk g jalan2 ngan sdara2 jijah diowang nk g bkit bendera lgi..urm..nk wtcmnew da mk abh ada hal..so,jijah xdpt nk join ngan sdara2 jijah..tp xpew mmg happening gilew la ngan sdara2 jijah hehe..hurm..smpai2 umh jijah apa lg hapdate la blog...ok la smpai snih jerk la jijah nk ceritew..da xtaw nk taip ap da..tp kli nih entry jijah mmg pnjang gilew la..sbabnyew nk bls dndam 2ari jijah xhapdate blog hahaha...ok la bye......^peace^


♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

segmen gambar kucing paling comey

assalamualaikum...ha..skangnih tbew2 jari jemari jijah nih nk buat segmen gambar kucing paling comey..hehe..jom join rmai2...

syarat-syarat untuk menyertai segmen ini:

  • kowang wajib tekan follow
  • buat satu entry yang bertajuk:segmen gambar kucing paling comey
  • wajib letak header jijah nih diatas entry tersebut
  • perlu ada nama kucing dan mengapa anda minat kucing
  • perlu tag kepada 3 rakan bloggers anda
  • hadiahnya jijah akan tekan iklan-iklan yg berada diblog kowang(yg mnyertai segmen nih je k.)
  • sila tinggalkan link anda 
  • tarikh tutup pada 3/11/2011 pukul2.00petang

contoh gambar kucing paling comey...(jijah)


gambar kucing yg pertama
nama:milo dan oreo

gambar kucing yg kedua
nama:black child

mengapa minat kucing
sebab kucing paling comey,ciut,kucingla segala-galanya


♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

Contest DANIEL ADIE : SISPA



assalamualaikum..hai..smua blogger2..td jalan pnya jalan tbew2 nmpk contest danieldeadie nih kt blog kwn..dan tbew2 jugew terasa nk join jerk n cm best segment nih hehehe..adiah pn lmayan jugew nih hehhee..rugi klo kowang xjoin hehehe..klo kowang nk join jom terjah blog dia..http://danieldeadie.blogspot.com/2011/10/contest-daniel-adie-sispa.html...



SENYUMAN JIJAH                       


senyuman ikhlas

senyuman palsu


SLOGAN

'Terkadang, senyuman palsu terukir apabila......................'
kita brjumpa dengan seseorang yng kita bnci selama ini dan tlh mnyakiti hati kita maka terukirlah perasaan mengutuk insan tersebut.

jijah tag dekat


♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

Segmen mari kenali saya dan blog saya


eherm-eherm..assalamualaikum...jijah asew nk join segmen nih..cm best jerk hahahhaa...klo kowang smua nk join jom terjah blog nih..taufiqnazli


mengenai diri jijah..

-seorang yg peramah..peramah kew??hehe..
-sukew sgt2 berblogging,fb,shopping,karaoke dan msk
-orangnyew yg simple2 jerk
-xsukew mrh2.


blog yang jenis macam mana?

-blog nih boleh dikatakan sbahagian tempat luahan hatila..
-blog nih mcm2 ada cntoh tutorial,followers,header dan mcm2 lg la..
-blog jijah nih biasew2 jerk..blog yg pnuh dgn angrybird dn pink kaler hehehe....

sekian trima ksih..

♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

TAGGED GAME TIME

eherm-eherm..assalamualaikum..ha..klo dah mlm2 cmni xtaw nk hapdate apa da..so,jijah pun hapdate n join la segmen nih cm best jerk hehe...dan jijah jugk di tag olehmelaluidetik2kehidupan



RULES:


  • You must post these rules

  • Each person must post 11 things about themselves in their journal
  • Answer the question the tagger set for you in their post. And create new eleven question for the people you tagged to answer
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her
  • No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

11 THINGS ABOUT ME:

  • Hamizah Binti Mohd Sapian
  • 23 taun
  • Taiping Perak
  • 18/6/1988
  • Tanam anggur
  • Melayari internet,karaoke,shopping,msk,mkn dan tidur
  • mestila minat pink
  • baru mula melayari blogging
  • orangnya biasew2 jerk..
  • peramah..peramah kew?? hahaha..
  • 4adik beradik anak yang bongsu
  • sharing is caring hahaha...
  • sek.men.tengku menteri changkat jering
  • sek.rend.keb.changkat jering
  • dulu belajar kt kolej komuniti chenderoh kuala kngsar..
soalan dari nabilamedan

1.NAMA PENUH KORANG?
hamizah binti mohd sapian
2.SEJAK BILE KORANG START BLOGGING ?
kalau tak silap bru join mnggu lepas la ari khamis..bru lgi kn hehe..
3.PUAS HATI TAK DENGAN BLOG KORANG SEKARANG ?
hurm..alhamdulillah mmg puas ati bnyk dpt kwn dri bloggers
4.KORANG GILER APE ?
giler apa eh..xtawla giler apa hehe...
5.TWITTER , FACEBOOK OR BLOG LAGI BEST ?
facebook n blogg jerk best hehe..
6.KORANG RAMAI MUSUH TAK ?
setakat nih xdala musuh..
7.PERNAH BERLAKU CURANG ? 
nk berlaku curang apanyew bercinta pun xpernah hehe..
8.UMUR KORANG SKUNK BPE TAHUN ?
ish..mlu la nk bgtaw umo brapew 23 da hehe..
9.BAGI 2 BLOG YG PALING KORANG SUKA?
nak kenew bgtaw kew..xnkla bgtaw hhuu..rahsia..
10.PERNAH BERCINTA?
tak pernah pun hehe..
11.MAKANAN KEGEMARAN KORANG ?
xkesah apa2 pun hehe..


ha..meh sinih jwb soklan jijah plak eh..
  • apakah warnew kegemaran korang?
  • apakah aktiviti masa lapang korang?
  • berapakah umor korang?
  • apakah tajuk lagu kegemaran korang?
  • dimanakah korang tinggal?
  • apakah status hubungan korang singgle,in a relationship,married,engage dan len2 sila sertakan?
  • apakah nama panggilan manjew dalam hubungan korang?
  • bilakah tarikh korang mula bercinta?
  • adakah anda mempunyai kenderaan sila nyatakan?
  • anda tengah watpa tu?
  • movie yg paling korang minati?
dan soklan jijah nih akan jijah tag kpd:




♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

SEGMEN JOM KENALI BLOGGER BY MANJA

kalau kowang nk jointekan sini

SYARAT-SYARATNYA


  • Wajib follow blog manja
  • Buat satu entry yang bertajuk "Segmen:Jom Kenali Blogger By Manja"
  • Tempek banner kat atas nie ke dalam entry korank
  • Lepastu linkkan ke ruangan komen nieyh
  • Tag sekurang-kurangnya 3 orang kawan anda(pastikan dyeorang tahu ok?jgn tipu.)
  • Tarikh tutup : Ahad 30 Oktober 2011

  • jijah tag dekat:
  • ieyzaafieyna92
  • cik-jieha.
  • meet aunty nyssa



♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

segmen kancil8349:kartun animasi yang paling korang suka





kalau kowang nk join jom tekan sini jerk..
tarikh luput segment nih 26/10/2011 jam 10malam

1)nama kartun animasi tersebut 
Upin dan ipin

2)mengapa anda minat kartun animasi tersebut
 sebab mereka nih paling comel dan cute dengan menggunakan trademark betul..betul..betul..

3)mula minat pada tahun berapa(jika ada)
hehe..tak ingatlah

4)watak paling best dalam kartun animasi yang  korang suka 
upin dan  ipin 

5)letak apa-apa gambar mengenai kartun animasi korang suka

upin dan ipin






betul..betul..betul..


♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA



jom ramai-ramai join segmen nih..klo kowang nk join segmen nihtekan sini

hadiah pemenang
  • FIRST PRIZE : RM30 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
  • SECOND PRIZE : RM10 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
CARA PEMILIHAN PEMENANG IALAH

  • Blog yang simple dan tidak lambat loading
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas
  • owner blog yang mesra dan ceria like we all
  • Header yang boleh membuatkan kami tertawan
  • Blog yang kreatif design

jijah tag dekat meet aunty nyssa
 dan cik-jieha

          




♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

Contest Blog Paling Cute by FN ♥




Assalamualaikum..jwb jgn xjwb hehe....eherm..eherm kali nih jijah nk join segmen nih plak hehe...agknya la kn da bnyk kot jijah join segmen2 nih huhu..bukn apa da xtaw nk hapdate apa kn..so boring2 jijah jalan-jalan kt blog org jijah jmpew segmen nih so,jijah join la hehe...klo kowang nk join jom g kt blog nihhttp://www.fatin-95.co.cc/2011/10/contest-blog-paling-cute-by-fn.html

Syarat-syarat untuk menyertai Contest Blog Paling Cute by FN ♥:

  • follow blog ini dan like page blog dekat sidebar blog nih
  • buat entry bertajuk:Contest Blog Paling Cute by FN ♥
  • letak banner diatas link banner ke entry nih..
  • tag kepada dua orang untuk join contes ini
  • Letak link entry anda itu dalam ruangan comment post ni ..
ha..cmnew..senang jer kn syarat-syarat dia jom join ramai-ramai hehe..

Hadiah:


Pertama : Topup RM10 + Blog review

Kedua : Topup RM5 + Blog review

Ketiga : Header + Blog review
Keempat dan kelima : Blog review


jijah nak tag dekat:



♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS




wah..tadi jijah gjalan-jalan kat setiap blog jalan punya jalan..jijah ternampak satu blog nih farisazim so,untuk meningkatkan jumlah followers jijah,jijah pun join la kempen nih cm best jerk hehe..so,klo kitew join segmen nih kita leh la dpt knalan dari blogger xkisahlah blogger yg baru kew bloggers yg lmew kew kn..jijah xsabar nk dpt kwn-kwn bru kt bloggers jijah yg xseberapa nih kn..ha..klo kowang smua nk join segmen nih jom kitew terjah rmai-rmai kt blog dia eh..kowang tekan jerk kt link nih http://farisazim.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html 



jom join kempen tingkatkan jumlah followers nih akan berakhir pada 29 Oct 2011 jam 12 tgh malam
jom terjah ramai-ramai...mesti gempak nya larh..hehe..
terbaek




♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com







Eherm-eherm..ha..ka li nih jijah nk join jugk la segmen nih..25 Things Random Giveaway by penmera klo kowang nak join jom terjah kt blog dia hehe...http://penmerah.com/25-things-random-giveaway-by-penmerah-com/mesti kowang rugi klo xjoin sebabnyew jijah tgk bnyk gk dpt hadiah klo nk join segmen nih..tp klo yg terpilih la jerk kn hehe..

segmen nih bermula:21/10/2011 masih awal lagi klo kowang semua nk join segmen nih hehe...

jijah tag nih dekat:
nabilamedan
izara4eva.
asrirayrock




♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

Segmen Jika Dia Kekasihku


Eherm-eherm Assalamualaikum..

ha..kali nih jijah nk join segmen Jika Dia Kekasihku..wah..dengar cm best jerk segment nih..tbew2 lak hati n jari-jemari jijah nih nk join segment nih.sbenarnya jijah xtaw nak hapdate apa da kt blog jijah nih klo kowang nak join segmen nih jugk cm jijah ha..jom la rmai2 terjah n join segmen nih dan jijah nampak segmen nih..tunggu lagi....jijah pun join la hehe..






kalau kowang nak join segmen nih jom terjah kt blog http://pendambamawar.blogspot.com/2011/10/segmen-jika-dia-kekasihku.html


k kali nih segmen make lover-lover skit la macam best jerk lover-lover nih hehe..best jugk kn klo kitew dpt pkwa kitew jdik artis pelakon n penyanyi nih..walaupun berangan..tapi manala nk taw kn kot2 leh jd knyataan kew 1ari nt..cewah..yoyo jerk jijah nih hehe..ok2..jom jijah nk tunjuk spa pakwa jijah nih..kowang mesti xsabar nak taw kan hehe..jom..jom..jom..jom heboh-heboh hehe..

toink..toink..toink..






eherm-eherm..namew dia REMY ISHAK..nih la ala ala my fake lover jijah..owh..tidak perasannya jijah nih kan hehe..
ska ati kitew la nk taip apa pun kn da nmew pun join segmen jika dia kekasihku:..
namew panggilan mnjew kmi baby dan mucuk..jijah baby remy ishak b..misalnya la kan hehe..






memang hendsome gilew la..my fake lover nih..kowang smua jgn rmpas taw..kowang rmpas siap la hehe..


BIODATA MYFAKE LOVER


NAMA SEBENAR: Mohammad Zalimei Ishak
TARIKH LAHIR: 11 April 1982
ASAL: Masjid Tanah, Melaka
KELUARGA: Anak kedua daripada empat beradikPENDIDIKAN: Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)KERJAYA: PelakonDRAMA: Nur Kasih, ArjunaFILEM: Anak Halal, Evolusi KL Drift 2, Cun, Nur Kasih The MovieTEATER: Natrah


Ayat jiwang untuk kekanda remy ishak:

kenapa baby pilih b??
mesti b nak tahu kn?
sebab b adalah inspirasi baby..
b adalah cinta terindah dari allah...

wah..jiwang la plak kan..kan best kalau jd betul2 my fake lover hehe..berangan jerk xabis2 huhu..


Pendamba Mawar



♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

Alhamdulillah..akhirnya..

Eherm2..assalamualaikum..wah..akhirnya..sungguh jijah xsangka2 xdisangka xmnyangka..berapa banyak nyangka2la..da mcm buah nangka lak bunyiknya hahaha..sekarangnih follower jijah da mencecah kew100..seronoknyew hehe..bukan apew jijah terharu sangat..jijah baru jerk buat blog nih ada la lam minggu lepas ari rabu kot kalau xslah jijah la..kiranya baru lg la jijah dalam berblogg nih kan..so,spa yg follower jijah tu terima kasih banyak-banyak yang tak terhingga lah hehe...walaupon followe jijah ada100 kira ok la kn bru join blog da dpt bnyk follower hehe.. ..tanpa kowang blog jijah xkan sampai follower kew 100..hehe..jijah ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg sudi follower jijah eh..followe-follower jugk komen pn jgn lpew hehe...kat lam blog jijah nih mcm2 ada hehe..ok lah jijah pun xnk taip n merapu bnyak2 hehe..ckupla smpai kat nih jerk jijah merepek eh..n thanks sekali lagi jijah ucapkan untuk kowang smua eh..hehe.....kowang memang terbaeklaah..peace...

p/s:salam kenalan untuk semua


♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

Segmen:Jom Join Bloglist Asrirayrock



Kowang jom join segmen nih...
Tarikh tutup pada 28/10/2011 pukul 5.00 petang



♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...