cadar oo cadar..terlajak lariss..



eherm..eherm..cik adik,cik kak,cik abg,mkcik2,pkcik2 sht ka smua..alhamdulillah sht..klo yg xsht tu bwk2 la jmpa doktor k..pergh..stelah brkurun lma blog ni xbrhpdate da brsawang da ha..bnyak giler hbuknya hehe..almaklumla org bz kn klh prdana mnteri lg bz nya hahaha...adoi..oke la xnk merapu merepek bgai..kali ni jc nk story skit kt ampa..sblum2 ampa smua bca bismillah dlu naa..jeng..jeng..jeng...


Jc nk story mory sikit pasal cadar yang tengah h0t dipasaran dan capaian trending di dunia online cewahh..hihi..cadar ni dah menjadi rebutan orangg ramai..serius betul memang tak tipu punya..kalau ampa nak taw cadar ni memang popular sangat orang cakap apa terlajak larisss...ampa nk taw ka nma apa cadar ni..k mai cek nk habaq sikit nma cadar ni yeaa...
nama cadar ni ialah da macam skema plak ayt ni hehehe..namanya cadar patchwork jeng..jeng..huhu
100% cotton,selesa,mudah dikemas dan yang penting skali kalau ampa nk taw corak2 dia tersangatla meletopp n cantik skali..pndapat jc mmg cntikla sdap mta mmandang..ciwaahh hehe..jc pn da fall in love dengan cadar patchwork ni perghh...terbaekk huhu..


jc jual dgn harga murah-murah jerk orang cakap apa harga ksih sayang kan hehe..jemputla follower-follower semua cuci mata manala tahu kan if berkenan ka..so,tnggu apa lagi cepat-cepat la order..sebab cadar-cadar patchwork jc ni terlajak la larisnyaa..selalu jerk sold out..nanti bila da takda stock menyesal la pulak lambat-lambat kan..oke kalau da terpikat,tertarik ka boleh la booking cepat dan buat payment cepat-cepat yea..sebab kita guna konsep siapa cepat dia dapat..oke..jc da msukkan gmbar cadar so,leh la korang tengok n pilih k...peacee yeawww..


siapa nak order cadar leh contac jc untuk keterangan lanjut:
wechat id:Hms_jijah
whatsapp:Acu-comey
fb:Hamizah Mieza














♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

Mini GA September Cash RM300 by Emas Putih





As-Salam

[Siala nak join sila tekan banner di atas]

Mini GA September Cash RM300 ini di anjurkan oeh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih ,  Anagurls , Aimisyafiqah , Julia , Dyba , Tarmizi Mizi , Angah Judin , Amir Zahari , Nisa Ahmad , Halim Brothers 

♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih

As-Salam

[Siala nak join sila tekan banner di atas]

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih ini di anjurkan oeh Emas Putih dan disponser oleh Emas PutihNasibah KhushairyKasih Lestari Abadi Nor Farihan AyobNannie Isa , dan yangbaik .


♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014




Klik Banner Untuk Join

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 dilancarkan buat julung kalinya. Pelbagai hadiah menarik telah disediakan khas untuk anda. Jadi, apa tunggu lagi? Jom sertai Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014.

Hadiah :-

Perfume Sample Grade 5A
Dress
Custom Made T-Shirt Geek
Shawl
Mistery Gift
Collagen Lips Mask
Tudung Bawal
Topup

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 ditaja oleh [ DJH ] [ Rexylla ] [ Fatihah Fazlin ] [ Auni Sofea ] [ Rara Farhana ] [ Ana Solehah ] [ Ain ] [ Eryati ]
Jom memeriahkan Giveaway kali ini!!...

♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

January Giveaway by Vidolaaa


Klik banner untuk join
jom pakat ramai-ramai join GA rugi weh klo awk smua tk joint..adiah dia perghh..meletop,ohsem,gempak,terbaek,terbilang,gmilang,cmrlang...oleh itu sbelum trikh tmat moh la kta joint...mnala taw rezeki kta amin...dengan lafaz bismillahh...


TOP REFERRAL PERTAMA DAPAT PILIH 10 HADIAH ! 
TOP REFERRAL KEDUA DAPAT PILIH 3 HADIAH ! 

Antara hadiah yang ada : Muslima Tshirt | Tudung | Pretzel | Blouse + Skirt | Chocolate Drinks | Felt brooch | Dress | Peplum | Mustache Brooch | Eye liner | Shiseido Mask | Shawl

Link facebook : datin jijah kembali
Link Twitter : -link
Link instagram : -TIADA
Link share page NFH Boutique Gallerylink
Link share gambar AHR Boutique :  link
Link promote instagram Bloom Closet : TIADA
Link review Colourfull Shop Shop : link
Link share page Colourfull Shop Shop : link

Senaraikan 10 hadiah yang diingini : *Cash RM50 x1,Cash RM30 x1,Muslimah T-shirt x2,Tudung x1,Blouse + Skirt  x1,Pretzel Cookies x1,Rantai x1 ,Bantal x1,1 Pibamy + 2pcs Shiseido + 2pcs Naturgo +  2pcs Eye Mask + 1pcs Beauty Diary ,Manicure Set x1



Tamat 5 Februari 2014


♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

Exclusive Giveaway By Mieya Atiera


salam...hye bloggers2 jom kita joing exclusive giveaway nih walaupaun sponsornya ramai tpi hdiah nya pn banyak..ohsem sgt hdiahnyaa...jc mncuba nasib mnala nk taw kot rezeki jc mnang ka insyaallah amin...so,tnggu apa lgik jom pkat rmai2 terjah blog mieya atiera rugi spa xjoin huhu...spa nk joint klik banner..

Assalamualaikum :)

klik banner untuk join.
Sebanyak 107 hadiah menanti pemenang bertuah.
(
klik untuk ketahui senarai hadiah)






♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

GA Disember 2013 Nurul Yui

klik banner
Tamat: 5 Jan 14


jom pakat ramai-ramai join GA rugi weh klo awk smua tk joint..adiah dia perghh..meletop,ohsem,gempak,terbaek,terbilang,gmilang,cmrlang...spa nk bg topup..dpt topup kot..oleh itu sbelum trikh tmat moh la kta joint...mnala taw rezeki kta amin...dengan lafaz bismillahh...

♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...