mood:alhamdulillah akhirnya jc dpt gak ank sdara..amin...:)


eherm2..hye all readers yg dsyangi hehe...sht x..klo xsht g jmpa erh huhu..pergh...sjak 2mnjak nih memang da lma xhpdate blog nih..da brsawang blog jc nih..almaklulam org da bz skangnih hehe..oke now abaikan erh..kowang nampak x tjuk kt ats2 mood:alhamdulillah akhirnya jc dapat gk anak sedara amin..:)

oke..cita dia cmni..ari khamis mak angkat jc ajak la jc pergi melaka pergi bercuti ngan family angkat jc la..tp jc memang tak nak ikut langsung..selalunya klo mak angkat jc ajak msti jc ikutnya..tapi mak angkat jc siap cakap lagi..betul kew tak nak ikut..conform dah ka tak nak ikut...jc pn cakapla taknak ikut la mak..lepas tu mak angkat jc pn cakapla kalau taknak ikut tak apala...sebab apa jc tak nak ikut..jc dapat asa yg kak ipar nak bersalin..memang ada hikmah disebaliknya..kalau jc pergi memang tk dapatla tengok anak sedara jc hehehee..oke abaikan cita yg nih..

lepas tu ari jmaat pulak tup..tup..dalam pukul600 ptang cam2 abg sulong jc call mak abh jc plak..abg jc call dia cakap kak ipar jc kena buat operate gak sebab bp kak ipar jc tnggi..xturun2 bp dia..so,nak selamatkan bby tu kak ipar jc trpaksa la buat operate pembedahan.lepas tu abg jc call balik dia bagitahu alhamdulillah ibu ngan baby selamat dilahirkan..jc pun apa lagi exited sgt3 la..almakluma anak sedara first time..yg sulong..2yg macam tak sabar2..lepas da tahu baby ngan ibu selamat dilahirkan jc pun apa lagi bagitahu la sedara mara smua yang jc da dapat ank sedara..abg jc da jd sowang abah hehe...pergh..family jc mmg teruja gila la..mak abh jc da jd tok ngan tokwan..hehe...jc plak pngkat maksu la..abg jc no2 pangkat pkngah..kakak jc yg no3 pangkat maklang hehe..

latar berlakang bby..

Nama:Mohd Ka'ab bin kamarulzaman(walaupun nmanya simple cuma ada 4perkataan jerk nama dia tapi maksudnya bagus kemuliaan sempena nama anak sahabat nabi)

tempat lahir:klinik muslimah permatang pauh..taman cermai.

tarikh lahir:31/8/2012 hari kemerdekaan..anak merdeka..ari jumaat.

time dan berat:6.27 petang berat 2.84..

jantina:baby boy

nih gambar bby..




bby minum susu lapar...bersama opahnya hehe...


tadaaaaaaaaa....bby brsama maksunya a.k.a jc..

hehee...maksu dapat cium sekali geramnya maksu tgk ka'ab nih...asa nk cubit2 jerk hehe...

ha...yg nih la rupa sbenar bby ka'ab..comey kn..da rupa cm mat saleh da..da la muka putih..mata bulat hehe..rupa dia sebiji mcm maksu dia nih hehe...prasan jup hahaha...

oke la smpai sni jerk jc dpt hpdate blog jc nih..jc nk smbung g wt krja balik hehe...adiooossss..apa2 pun masih belum trlamat lagi jc nk ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin n selamat mnyambut kmerdekaan yg ke55..merdeka!!merdeka!!jumpa lagiiiiiiiiiii...







♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

2 doakan jijahcomey kurus:

Izara4eva™ said...

tahniah kak :)

Farisha Idayu said...

Wahh comelnye bby tu .. memang rase nak cubit2 jea pipi die tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...