cadar oo cadar..terlajak lariss..



eherm..eherm..cik adik,cik kak,cik abg,mkcik2,pkcik2 sht ka smua..alhamdulillah sht..klo yg xsht tu bwk2 la jmpa doktor k..pergh..stelah brkurun lma blog ni xbrhpdate da brsawang da ha..bnyak giler hbuknya hehe..almaklumla org bz kn klh prdana mnteri lg bz nya hahaha...adoi..oke la xnk merapu merepek bgai..kali ni jc nk story skit kt ampa..sblum2 ampa smua bca bismillah dlu naa..jeng..jeng..jeng...


Jc nk story mory sikit pasal cadar yang tengah h0t dipasaran dan capaian trending di dunia online cewahh..hihi..cadar ni dah menjadi rebutan orangg ramai..serius betul memang tak tipu punya..kalau ampa nak taw cadar ni memang popular sangat orang cakap apa terlajak larisss...ampa nk taw ka nma apa cadar ni..k mai cek nk habaq sikit nma cadar ni yeaa...
nama cadar ni ialah da macam skema plak ayt ni hehehe..namanya cadar patchwork jeng..jeng..huhu
100% cotton,selesa,mudah dikemas dan yang penting skali kalau ampa nk taw corak2 dia tersangatla meletopp n cantik skali..pndapat jc mmg cntikla sdap mta mmandang..ciwaahh hehe..jc pn da fall in love dengan cadar patchwork ni perghh...terbaekk huhu..


jc jual dgn harga murah-murah jerk orang cakap apa harga ksih sayang kan hehe..jemputla follower-follower semua cuci mata manala tahu kan if berkenan ka..so,tnggu apa lagi cepat-cepat la order..sebab cadar-cadar patchwork jc ni terlajak la larisnyaa..selalu jerk sold out..nanti bila da takda stock menyesal la pulak lambat-lambat kan..oke kalau da terpikat,tertarik ka boleh la booking cepat dan buat payment cepat-cepat yea..sebab kita guna konsep siapa cepat dia dapat..oke..jc da msukkan gmbar cadar so,leh la korang tengok n pilih k...peacee yeawww..


siapa nak order cadar leh contac jc untuk keterangan lanjut:
wechat id:Hms_jijah
whatsapp:Acu-comey
fb:Hamizah Mieza














♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

1 doakan jijahcomey kurus:

Hamidi SP said...

Cadar terlajak laris ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...