Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

 
Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool
terlebeh dahulu jc nak ucapkan slamat malam untuk pembaca-pembaca blog..jc harap anda semua sihat hendaknya..amin...nampaknya jc dah mula untuk joint ga nih..setelah lama tidak sertai mana-mana ga or segmen or whatever kn hehe..tadi masa jalan-jalan kat semua page yang ada kat dalam facebook jc terserempak 1ga nih iaitu fizgraphic nih jc pun joint la...mana la tahu kot bernasib baik menang pulak kan insyaallah kalau ada rezeki amin...adiah dia pun jc tengok gempak-gempak jugak hehe...so,anda smua apa tunggu lagi jom ramai-ramai pakat joint ga Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool..rugi kalau tak joint..huhu...jom tgk syarat-syarat dulu k
Syarat-syarat GA ini :
1. Buat satu entri dan letak title : Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool
2. Letak banner dalam entri serta backlink kan ke entri ini.
3. Dibawah banner sertakan juga ayat ini *korang copy & paste je! > Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com*wajib

4. Sila Follow Blog Sponsor :  *wajib
a. Cikgu Fizi
b. Fizgraphic.com 
c. Emasputih.com
d. Duniashida.com
e. Aimancool.com  

5.  Like FP Sponsor :  *wajib
a. CikguFizi  
b. Fizgraphic  
c. Duniashida  
d. EmasPutih  

6. Masukkan Sponsors dalam Bloglist korang  *wajib
7. Tag sekurang-kurangnya 2 rakan *lebih lagi bagus!
8. Dah siap, komenkan link entri GA ke entri ini.
9. Sharekan link GA ke wall facebook masing-masing

mangsa tag:

♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

2 doakan jijahcomey kurus:

MawardiYunus said...

Salam..gud luck ya.. saya pon join segmen ni jugak :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Farah Shahirah said...

gud luck!
dari segmen yang sama :)

http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...