'The Very First GIVEAWAY by DI



eherm-eherm..jc joint ga lagik hehe...jangan mara naa...da lama jc xjoint ga nih..balas dendam oke huhu..
jom rmai2 joint ga 'The Very First GIVEAWAY by DI adiah dia pun gempak-gempak jugak nih..rugi la kalau anda semua tak joint hehe...mintak-mintak jc bertuahlah..mana la tahu mencuba nasib insyaallah....
nk joint jom klick


syarat-syarat

1. Baca dalam hati 'Bismillahirrahmanirrahim' *kepada saudara sesama islam
2. Follow DI punya blog *untuk mengetahui perkembangan semasa ya. Senang sikit nanti
3. Klik SINI dan SINI *tunggu hingga habis loading. jujur okay ;)
4. Tulis tajuk 'The Very First GIVEAWAY by DI'
5. Copy gambar dan backlink kan entry ini. 
6. Follow blog, twitter, share picture dan like sponsor.


Klik Like je kesemua sponsor bawah ni



senarai hadiah..
- bloglist untuk sebulan (3 pemenang)
- pakaian wanita (1 pemenang)
- sabun beras (1 pemenang)
- keychain soft toys (1 pemenang)
- Lip tint (1 pemenang)
- craft (1 pemenang)
- Shawl satin (1 pemenang) *kalau melebihi 50 peserta
- RM 5 top up (3 pemenang)
- voucher RM20 (3 pemenang)
  - cursor nama (2 pemenang)
 - dua paket mask sheisedo (3 pemenang)
- rantai (1 pemenang)
- bawal printed (1 pemenang)
- shawl (1 pemenang)
- dress (1 pemenang)
- Set Mia skirt orange RM85 (1 pemenang)
- set Laura Lace RM90 (1 pemenang)

1. Top Refferal
Set Laura Lace RM90 + Craft 
(cara menjadi top refferal just promote habis habisan dekat blog, contoh buat setiap hari satu entry letak banner dan backlink kan memandangkan GA ini hanya 15 hari sahaja) 

2. Random.org

Siap semua? letak link entry anda semua beserta link facebook dalam kotak komen. Thankyouuu. List peserta akan dikeluarkan kemudian serta gambar hadiah akan di update kemudian. Tarikh tutup pada 28/2/2013 pada pukul 2 petang. Goodluck ;)


p/s:jc dah ikut semua arahan awak..jujur...:)

♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

2 doakan jijahcomey kurus:

Ismah Atikah said...

Hai, thankyou join. Nama peserta dah keluar ;)
disiniiii : http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/peserta-very-first-giveaway-by-di.html
kalau baik hati, like kan gambar saya. thankyouu ;)

EdDynNa ♛ said...

dari GA sama . done follow here , do hit me back kayy , tengss ! ^^
good luck ! ^^

http://contenganvampire14.blogspot.com/2013/03/the-very-first-giveaway-by-di.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...