MEGA GIVEAWAY by DJH



Dengan lafas bismillahirrahmanirrahim..oke kali nih jc joint ga lagik..harap2 jc bertuah la kali nih insyaallah amin..mnala nk taw kot2 ada rezeki mncuba nasib kn hehe...so,spa2 nk joint tembak laju2..rugi kot klo awk2 smua xjoint ga nih..adiah2 dia sgt la perghhh n ohsem huhuh terbaek dri ladang pnya nih hehe..sbelum2 jom tgk syarat2 dia dlu k..snang n mudah jerk huhu...

Syarat-syarat/cara2 penyertaan :-

  • Buat satu entry utk lebih senang bertajuk "MEGA GIVEAWAY by DJH ".*Wajib
  • Letak Banner ke dalam entry anda *Wajib
  • Follow blog angah >sini <
  • Tekan GOOGLE + widget kat tepi tuh --------->
  • tag 2 orang rakan lain dan pastikan mereka tahu.* tak wajib
  • Tinggalkan link entri korang dibahagian komen sahaja.Pastikan link entri!
  • Follow blog sponsor2*wajib   

Follow sponsor utk dapatkan hadiah2 daripada mereka....Kalau tak larat nak follow semua..boleh follow sikit2 dulu :) asalkan anda letak/buat entry di ruangan komen entry ni..
  • Like fanpage sponsor2*wajib utk dapatkan hadiah2 dari diorang :)
jc tag

so,jc da joint...anda2 smua bila lgik??cepat2 nt mnyesal huhu...
tarikh tutup 19/5/2013
 

♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

2 doakan jijahcomey kurus:

Dina said...

Hi There,
Dina dari GA yang sama!
Jemput Follow Dina
Good Luck!
http://dinahumblelady.blogspot.com/2013/03/mega-giveaway-by-djh.html

Mohamad Khairil said...

Tahniah!! Anda telah memenangi GA ini!! :)

http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/03/pemenang2-mega-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...