Segmen Sabtu By Emas Putih

segmen sabtu by emas putih
eherm2..selamat ptg smua..hye2...jc joint segmen lgik kot huhhu...kau ada??jc nih pntang skit klo nmpak segmen2 or whtever..msti jc nk joint taw hehe...jgn jeles erh..adiah dia pn gempak2 gk..ohsem kot..so,rugi klo anda smua xjoint segmen nih...oleh itu jc cdangkan jom la rmai2 meriah kn segmen kwn kita nih..klo sapa2 nk joint segmen nih klik laju-laju...smentara2 jom tgk syarat2 dia..mudah n senang jerk..
syarat-syarat..
SYARAT-II
1. Buat entry yang bertajuk Segmen Sabtu By Emas Putih
2. Letak banner kat atas ni ke dalam entry dan link kan ke entry ini
3. Letakkan perkataan ini  Segmen Sabtu by Emas Putih di bawah banner , 
4. Follow blog ni dan blog INI ..Dah siap?

5. Tinggalkan link entry korang di ruangan komen entry ini. 
6. Jangan lupa ping entry korang ye ke groups blogger atau kat wall korang ye sebab ada hadiah tuk top referral :)

HADIAH
Topup RM10 x 1Top Referral 
Topup RM 5 x 2 Blogger bertuah

Senarai peserta akan disenaraikan selepas segmen tamat.
Segmen bermula pada 16 Mac 2013/3 petang dan akan tamat pada 17 Mac 2013/3 petang.

so,tunggu apa lagi..jom serbu ramai2..masih ada masa lagi untk anda joint segmen ini...



♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

8 doakan jijahcomey kurus:

heirizalieyana said...

dari segmen yg sama

Hasri Anis said...

SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^__^

Iema Gurlz said...

hye
dtg dr segmen yg same ^^
done follow
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama :)
http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

fatin amalina husna said...

salam kenal..^^V
husna dr segmen yg sama..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

maaf ye pemenang dah di umum tp husna baru sempat terjah..=)

Mia Liana said...

salam.. mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...