2012 Special Giveaway


klo nk join 
klik sini
1) Buat 1 entry tentang giveaway ini yang bertajuk 2012 Special Giveaway.
2) Tepekkan banner giveaway ini dalam entry anda dan link kan sekali ke entry ini.
3) Bagi yang mempunyai akaun facebook sila add facebook Teha DessertWAJIBtau! =)
4) WAJIB share giveaway ini di laman sosial anda (facebook, twitter, tumbler, etc)
5) Nak follow? Silakan.. Tak nak follow? Takde masalah.. It is not compulsory =)
6) Tag minimum seorang kawan untuk join giveaway ini.
7) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen. (notice me jika anda tiada akaun facebook)
8) Tarikh tamat giveaway adalah pada 31 January 2012
Pemenang akan dikira menggunakan random.org. Pemenang akan memenangi 16 biji Red Velvet cupcake yang super Yummy secara percuma ekslusif dari Teha Dessert khas untuk warga Kuala Lumpur. Yang tinggal berdekatan dengan area Jinjang dan KepongWAJIB join giveaway ni tau! Hehe.. 

tag
adik ara
adik ieyza

♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

8 doakan jijahcomey kurus:

Teha Nur Fateha said...

thanks for the joining :)

apa nama fb ye?

jijah said...

@Teha Nur Fatehajijahcomey....jijah.comey@yahoo.com

Teha Nur Fateha said...

@jijah jijah harap jija penuhi starat ke3 dan k3 4 ye.tQ~

ieyza afieyna said...

gudluck ;)

jijah said...

@Teha Nur Fatehaasewnyew jijah da penuhi syarat2 nyew...ari2 jijah da promot giveeway teha...kt fb jijah...

Teha Nur Fateha said...

@jijah jijah sy xtau fb jijah yg mana 1.blh bg nama id x? dr hari tu cb cari tp x jmpe..sy ingtkan jijah x add sy lg..

jijah said...

Ala..teha..tp giveaway nih untk Org kl jerk kew...jijah dri perak nih hehhee...leh kew hu5

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...