Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh



klo nk joint tembak sini

tag:
adik nabila medan
adik ara
adik ieyza afieyna

Syarat-syarat :
1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh. 
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)

pergh..klo kowang joint ga nih..mmg gempak giler he3..adiah pn mnarik jerk hehe..
10 adiah kot..bnyk tu hehehe..mnewla taw kot2 jc bertuah kew mnang kn..hehe..jc cbew2 jerk...
so,jgn trlpas pluang bndew cmni oke hehee..

Tarikh Tutup Penyertaan :
16 Jan 2012

♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

2 doakan jijahcomey kurus:

aRa ❤ aFiq™ said...

thnx tag kak.. good luck aww. :)

ieyza afieyna said...

thanx tag ieyza ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...