citer kelakar giler..hahahahahahahaha....jom bcew..




Aku baru kawin & duduk dgn bini aku bdua. Aku ni ada tabiat suke mkn telo rebus. x tau la nape, sedap agaknye. Sejak aku kawin tabiat tu kurang sket sbb bini aku msak sedap2 tp dh lame gak la aku x pekena telo rbus ni.

So, citernya bulan lps balik dr keje, kete aku rosak, aku cal bini aku n ckp aku balik lmbt sbb kena menapak. Sbb lapar sgt,masa otw tu, aku singgah kedai mkn.. ada telo rebus! apelagi..........., aku mkn nasi dgn telo rebus lah n order lg wat ratah.
Sbelum balik aku bgkus lak, wat mkn smbil bjalan balik. kenyang yg amat, mklumla bls dendam sbb lama xmkn.

Buke je pintu rmh, bini aku ckp "abg, ada 'surprise'.." smbil sengih2 dia tutup mata aku n ikat ngn kain hitam n pimpin aku ke meja makan. Aku pn duduk, dia siap pesan jgn try2 nk buka ikatan.
Aku nk gi toilet sbb perut start buat hal, tp mls nk spoilkan 'surprise' bini. Aku pn tahan je le dulu..

Tetiba fon bini aku berbunyi, dia angkat n gi jauh dr meja. Aku agakla, smp ke dapor dia pegi.

Peluang ni, aku pn kentut sbb dh dr td aku tahan.. bau bleh tahan sbb mkn byk telo..ok, lg skali.. aku pn angkt sbelah punggung dan lps lg satu das!
PRUTT! bau mmg xhingat, aku pn x tahan.. lama plak bini aku ni, aku x sbr nk tau surprise dia. Aku rase nk kentut lg.. aku bangun, tonggeng dan PROTT!!.. fuhh lega. bau mcm bangkai.. dekat 2,3minit bru bau hilang..

Pstu bini aku dtg & mtk mf sbb lmbt, dia pn jerit 'SURPRISE!! HAPPY BIRTHDAY ABG!!' Lupe lak arini bday aku, dia suh aku buka kain pnutup mata, aku buka.. mulut aku terus melopong..

ALAMAK!!! aku tgk merah padam muke bpk n mak mertua aku, adik2 ipar aku, duduk keliling meja mkn. Bos n jiran sblah rmh aku pn ade?! Aku nk cover malu, aku la tanya bpk mertua aku, 'dah lama ke pak smpai?' Slamber je bpk mertua aku jwb '"dah lama, sbelum kentut pertama lagi!!"
hahahahahaahahahahahahahahahahahahaha.........!!!

p/s:>>JANGAN GELAK SAMPAI TERKENCING APABILA ANDA BACA CERITA DI ATAS<<
p/s:len kali klo nk kentut tgkla org kliling dlu adoii...........hahahaha.......



♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

7 doakan jijahcomey kurus:

Honey Kumicky said...

owh..cita sal suami yg buang angin berdas2 tu..heehee...

jijah said...

@Honey Kumickya,ah......taw xpew...klakar kot ctew nih...glak trbakah2 hahahahahahahahahahha...

mizzCloudy said...

cantik blog.... :)

Lizzie Yasmin said...

ALamak malu kot. adeh tak senonoh sungguh. hahaha agak2 apa riaksi muka dorang waktu dgr kentut dan muka dia lepas lepaskan bom.. hahaha.. kene amik video nie..

aRa ❤ aFiq™ said...

hahaha.. ada2 jew kak ni..

jijah said...

@Lizzie Yasmin2la...msti mlu gler yg kntut2...knon nk kaver la kntut2..last2 kntoi gk ngan smua org hahahahaha...klo bt rkaman vdeo nih...klo tgk lg skali..mau xpch prut tgk hahahaha...

jijah said...

@aRa ❤ aFiq™adik..lwk kot ctew nih..adoi...nk trglak bcew cter nih..smpai mk kak tgur..awt glak sowang2 =))=))adoi..hahahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...