tips:inginkan kulit yang cantik ??


Tips : Inginkan Kulit Yang Cantik??

Assalamualaikum wbt.
Hai semua, hari ini tetiba nak bagi tips kat kalian.. Sangat mudah untuk diamalkan dan paling penting jimat serta memuaskan.. Inginkan Kulit yang CANTIK, LAWA, GEBU, LICIN dan sewaktu dengannya???Mai ikut petua saya nak bagi ni..:)

Haa, nak tahu macam mana petua saya??? Pertama skali korang perlu laa sediakan bahan-bahan untuk proses kecantikan ini.. Bahannya sangat simple, saya hanya menggunakan HAMPAS KELAPA yang telah diambil santan..Korang kenalkan hampas kelapa ni??Tak kenal??Meh tengok gambar bawah ni..:)
ni laa hampas kelapa
Mesti korang tertanye-tanye, camne laa ye nak guna hampas kelapa ni..Mai dekat-dekat saya nak cite camna kita nak guna mende alah ni...Ok, pertamanya korang guna ni buat macam lulur badan.. Guna hampas ni before mandi, dimana korang amik sedikit demi sedikit dan gosok pada keseluruhan badan..Biarkan selama 10 minit dan bilas serta mandi..Korang boleh amalkan 2 kali seminggudan tengok hasilnya..:)

SELAMAT MENCUBA!!
p/s : Mudah dan jimatkan??Tak perlu keluarkan kos pun..Make sure korang buat hari minggu laa, sebab mungkin amik masa plak nak bersih bilik air...hak2


♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

6 doakan jijahcomey kurus:

gadis hitam manis said...

huh bt0i ke nih jijah :-" =))

jijah said...

btul..la..xkan nk tpu lak hehe...klo ko xcyew ko tryla hehe

gadis hitam manis said...

klu aku wt x jdik cmne =))

jijah said...

klo xjdik mknanyew bdn ko2 kra bdn len la..hahahaha.......

Mirae Moshi Abyana said...

hurmm :) bnyk kn petua nakk cntik skrg neyh .. tp kna lar gune cra trdisional bru jadik kn ? ney,tgok zman skung nakk cntek kn cocok sne ,cocok sni ,,adess !! botox lar ktekn ..bru gebu .. :) tp bkn nye than lme ,n malah m'bazir adew larh .. hah ? topik laen tjok plak neyh .. hehehe :D maaf !! nakk bgtw ,sy ney peramah siked . hahaha :D ~

jijah said...

mira..a,ah taw xpew..skangnih mcm2 leh bt untk kcantikkan..smpai snggup abiskan dt la huhu..apew2 pn..gnew tradisional lg bguskan..jmat jew hehe...peramah eh..smewla kitew..kak pn peramah jugk..peramah la sgt haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...