mimpi seram mimpi komunis..

eherm2..assalamualaikum..ok2..jijah nk cerita tentang jijah mimpi komunis..pergh..semalam jijah mimpi komunis memang takut giler kat abang-abang komunis nih mukew diew serius giler tapi handsome2 hahaha...lam mimpi jijah nih jijah g la dekat sebuah kampung nih tapi jijah xtaw apa nama kampung nih..tiba-tiba komunis mai datang serang kat kampung nih..jijah pun apa lagi lari tak cukup tanah kot komunis tu punya ligan jijah pergh..leh tahan la..sampai jijah termengah-mengah..abang-abang komunis nih siap bawak senjata api lagi senapang,bom macam-macam adalaa..tapi 4orang jerk komunis..pas tu jijah larik masuk dalam hutan jijah pun menyorok la..abang komunis tu nampak jijah pulak..jijah larik lagiiiiiiiiiii...larik punya larikkkkkkkk bagai nk rakkkk tibew2 jijah ada bunyi kedengaran boomm..boomm kebabom..abis kampung nih meletop dan ramai yang mangsa terkorban tak termasuk jijah..jijah ada jumpa rumah kt sebelah kampung nih..kiranya ada dua kampung laa..jijah main masuk jerk rumah pakcik..pakcik tu terkejut tengok jijah...dia tanya kat jijah kenapa termengah-mengah nih..jijah cakap la jijah kena ligan ngan komunis,komunis tu nak serang jijah kat kampung lagi1..pakcik nih cakapla ha??ada komunis kew kat kampung sana tu..a,ah ada komunis tapi diowang tak serang pun kan kampung nih..ok takpa2 sekarang nih anak tnggallah dekat rumah pakcik nih dlu..anak buatla apa2 yang patot..upanyew2 rmai penduduk kt kg sbelah nih dok kt umh pakcik nih..pas2 xtaw jdi apa da...trus bngun dr tdur...adoi..bila teringat blik mmpi jijah nih kelakar jugk hahahaha...nih la yg dikatakan mimpi nih mainan syaitan.....jijah bgtaw kt mak jijah yg jijah mimpi komunis kowang nk taw apa mk jijah ckp..diowang nk msuk minang hang la tu hahahahahaha.....lawak toi la..hahahaa...

p/s:sebelum tidur basuh muka dan kaki
p/s:sebelum tidur baca doa...





♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

6 doakan jijahcomey kurus:

Cik Syusyu Syasya said...

ade ke ptot mimpi komunis ...
x psl2 komunis jdi bhn ...
cian abg2 komunis yg ensem 2 ...
hahhaahha

jijah said...

nk wtcmnew da mmpi komunis..adoi..seram kot mmpi komunis nih ..seram2 pn tp kelakar..hahahahaha....=))thanks eh sbab komen hehe

asri (asrirayrock) said...

Sib baik kepala jijah tak kena potong kan..kan... ^_^

jijah said...

asri..a,ah 2la psl..klo knew ptong..abisla kpala jijah..tp nih mmpi jerk hahaha...

ch000tz axoera said...

visit n follow :) follow me back okay...
by the way ur shoutbox macam tak function dear....

jijah said...

shoutbox xfunciont eh..shoutbox sjew nk wt smple2 jerk hehe..anywy thanks follow eh..and i follow you back..k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...