Apakah Yang Menarik Dengan Tarikh 11 November 2011?




Fuh! Perasan tak esok tarikh apa? Tak kan tak perasan kot huhu.. Ce cuba,ce cuba pergi jengok kalendar kejap.. Haa.. Dah tengok? Dah perasan kot? Sekali sahaja tahun ni beb.. 11november2011 atau dalam angka 11/11/11.. Menarik kan? Ada sapa sapa sambut birthday tarikh ni? Tak pun bakal bertunang atau kahwin pada tarikh ni ka? Wah! Kalau ada tahniah la ye.. Siyes jijah jeles dengan korang.. Huhu..


Apa yang menarik sangat dengan tarikh 11 November 2011 ni?tgk gmbar atas nih pn cm menarik jerk no dia hehe.. Menarik ke? Hanya sekadar tarikh aja kan? Tapi mengapa ramai yang macam teruja sangat dengan tarikh macam ni? Hurm.. Sebenarnya bagi jijah tak ada apa yang menarik sangat pun.. Ramai yang jadi ternanti-nanti sangat dengan tarikh macam ni sebab hanya sekali aja kan.. Tak kan timbul dah lepas ni.. Kira kalau buat majlis perkahwinan ka.. Apa ka.. Kira kenangan la.. Angka pun cantik kan.. Untung la korang kan.. Hehehe..

Apa apa pun nasihat aku jangan terlebih sangat sambut tarikh ni ye.. Maksud aku macam buat perkara yang tak sepatutnya la kan.. Ala  korang paham sendiri la ye.. Malas nak sebut dalam ni.. Lagi satu kepada golongan  yang taksub dan percaya dengan tarikh keramat la.. Apa la.. Pergi puja benda itu la.. Ini la.. Haru sungguh! Memang masalah jenis golongan macam ni.. Tak payah la nak percaya benda karut tu semua.. Syirik wei.. Lagi pun ni sekadar tarikh aja.. Tak ada apa yang istimewa sangat.. 

Bagi jijah apa yang menarik dengan tarikh 11 November 2011 ni? bukn apa smuanya dok sbok hapdate status  kt wall fb la,twit la,blog la mcm2 la..trmsuk jugkla jijah kn hapdate status kt wall fb tarikh nih cm swet jerk tarikh dia kn tol x hahaha..tarikh 11.11.11 yg menarik pun Sebab jatuh pada hari Jumaat. Yakni penghulu segala hari.. Tarikh memang sempoi.. Jadi adalah lebih baik jika disambut tarikh macam ni dengan buat amal ibadat yang sepatutnya kan.. Lagi sempoi.. Hehe.. Peringatan untuk diri jijah juga sebenarnya.. Kadang kadang tersasar gak jijah ni.. Okay la.. Selamat bergembira semua dengan tarikh 11 November 2011 ni.. Sekian.. Wassalam.. Jangan lupa pergi solat Jumaat esok.. Hehehe.. ;)

♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

4 doakan jijahcomey kurus:

Juliet_iRa~" said...

heee..
sbb jarang2 jumpa kot..;p

boleh la nak tunang ke couple hari ni..
muahahaha

[PCL] said...

nombor mudah ingat dan agak unik tu je kan specialnya hari ni..hahaha.

jijah said...

@Juliet_iRa~"a,ah 2la..1taun skali jerk kn hehe..so,cm mnarikla no nih kn huhu..nk bt tarikh mjlis cm2 pn leh..hehe

jijah said...

@[PCL]hur,..taw xpew..snang nk ingt..n unki jerk d dengar no nih kn huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...