Segmen Jom Follow Reramai by Hany




SYARAT-SYARAT :
  1. Follow blog Hany. Mesti taw :P mekaseh :)
  2. Buat satu entry pasal segmen ni yang bertajuk "SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY"
  3. Letak banner kat atas and linkkan ke entry ni :)
  4. Copy syarat2 ni masokkan dalam entry hampa.Takmau pon tak pa.
  5. Tag sekurang2nya 2 atau 3 orang blogger lain and pastikan depa taw :) Lagi banyak lagi bagus
  6. Letak link entry ampa kat comment box di entry ini :) And pastikan url tu full taw sebab saya akan update entry ni dari semasa ke semasa untuk masokkan url ampa.Time tu ramai2 pakat blogwalking n follow k! :)
    Contoh url : http://hanyrarawifsillystory.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-reramai-by-hany.html
  7. Saya akan pilih 10 blog yang cantek, kreatif n entry menarik untuk direview lepas tarikh tutup segmen ni :)
tag
hanyrarawifsillystory.
meet aunty nysa
fizgraphic


♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

5 doakan jijahcomey kurus:

Hany Rara said...

tenkiu dear for joined :) jom bw~

Hany Rara said...

tenkiu dear for joined :) jom bw~

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

dtg dr segmen n follow..keep in touch

nita said...

Salam...
Hye! Nita blogwalking sini.
And also follow dr segmen yg same.
Kalau sudi, singgah lah balik yerr ?
Hehe.. Btw, nice blog! Segmen Follow Reramai

FiHa said...

singgah dr segmen yg same!
sudi la jenguk sini =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...