" Segmen : aku adalah blogger "




oke , syarat nyer senang jer
1.Follow n like my blog *tiada paksaan
2.Buat entri dgn tajuk " Segmen : aku adalah blogger " , letak banner n link kan ke entri ni... and tulis ape yg korang nak tulis. *ringkas-ringkas jerk
3.Tag 3 org rakan korang [kalau tak nak TAG pun takpe]*kalau nak TAG pastikan diaowg tahu !
4.tinggalkan LINK ENTRI korang di bahagian komen :)
5.Tekan Link1 , Link2 , Link3 and Link4

Tarikh Tutup 12/11/2011 *akan dipertimbangkan lagi :)

ha..kowang jgn 2nggu lmew2 jom la join..klo nk join klik sini





♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

11 doakan jijahcomey kurus:

Nabila Medan said...

thank(s)kak! coz sudi join segmen ni :)

p/s : list yg join suda diupdate lagi,jom bw sama-sama >.<

ciwty sajjeh said...

singgah dri segmen yang same
---> jemput datang blog green :)

reyna said...

datang dari segmen yg sama

sukagelak said...

dari segmen sama..da follow..follow saya balik ok ;)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

ARYANI NUR said...

haip...dari segmen nabila..join sini juga ya..

http://mizirinda1412.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

ziarah blog kita ya...n i folow u :)

missanonymous said...

hye !! dari segment yg sama :D done follow u.. :) kalo sudi komen dan follow sekali yer ^__^


http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

Yusri Aldi said...

done following you,
follow me back here,
dari segmen yg sama.

http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

alynfazlin said...

singgah dr segmen same. :)

Miss Nadya said...

Salam perkenalan dari nad..dari segmen yang sama..:)

new entry ::

Cash Out Says.My

Review Blog

Diyana Ali said...

hai jejalan sini dr segmen sama , mai la datang sini :)

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah blog awak yer.. Datang sini nak kenal-kenal pemilik blog.. Hehe. Boleh tak? Nak kenal Eza singgah la blog Eza yerr..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...