Segmen : cik eiyda nak review blog korang!!!



eherm2...cm biasew la jijah join segmen lg hehe..jijah nih skew join segmen lalalalaa...pntang jmpew jerk join,join jerk pntang jmpew lalaala...kowang msti nk join kn???
klik sini

Syarat2 :
1) (Wajib) Mempunyai blog..
2) (Wajib) follow blog cik eiyda..
3) (Wajib) like page Ameiyda140210..
4) (Wajib) Letak banner kat entry korang...
5) (wajib) link entry korang di ruangan komen cik eiyda..
6) (wajib) tag 3 orang...make sure dorang tahu okey..
7) (tak wajib) bagitaw apa yang korang suka tentang blog cik eiyda... J
Senang kan syarat2 cik eiyda...apa lagi jom join cepat..sebelom terlambat..hehe
Segmen ini cik eiyda buat 10 hari sahaja...
Mula: 20/11/2011 (3.00 petang)
Tamat: 30/11/2011 (5.30 petang)
cik eiyda akan pilih 5 blog yang cantek...dan cik eiyda akan review blog yang terpilih itu..

tag
nabila medan
izara4eva
izamindorayakis


♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

2 doakan jijahcomey kurus:

izamin said...

eh2.. fizah kena tag la.. tq ya :)

jijah said...

join taw hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...