"|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!"




klo korang2 smua nk join klik sini

SYARAT-SYARAT

--> hehe. first thing first, follow blog myra. maceh!  n_________n
--> buat satu entry pasal segmen ni. cukup letak banner kat atas dan di link kan ke blog myra pun tkper!
--> letak tajuk entry korang "|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!" hehe
--> terpulang kpd korang nak tag sahabat korang atau tidak. tiada paksaan :D tp klu tag lg ramai yg join n_n
--> lepas tu, letak url entry korang kat comment entry ni! proper korang letak full link macam Ah long buat n_n
--> myra akan update list blogger yg join. Jgn lpe bw tau! n_n

TARIKH TUTUP
14/12/2011




♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

23 doakan jijahcomey kurus:

kyra veronica said...

dari segmen yg sama.....singgah melawat u..klu sudi follow la my blog k;)

http://kyraveronica.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

tq;)

I am...izuan said...

http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

nak join!

btw,good luck dengan segmen ni.

Lily said...

Singgah sambil follow dr segmen yg sme :)

-fa- said...

salam c^^)
dtg dr segmen yg sama .^^)
da follow blog awk & salam kenal ^^)
meh singgah blog sy pulak hkey (^^, http://farahizyan.blogspot.com/
tqsm. daaa~ (",)

pinkcolour82 said...

singgah cni

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hehehe

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow,,,follow pakjoe blk

iza azmilia said...

golek kat sini sambil tekan button follow.
follow balik kalo sudi ^_^

Ms. Dila said...

Salam perkenalan.
Kita dari segmen yang sama.
Sudi-sudilah visit & follow blog sy plak ye. tq

http://norfadilahstories.blogspot.com/

Arifah a.k.a Kecik said...

dri segmen y` sama. done follow, kalau sudi follow la sy balik. salam perkenalan :)

http://littleprincess251.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

jijah said...

wh..thnk kowng nt sy follow kowng blik erh..

diana said...

saya follow sini.
meyh, singgah sini lak (:

http://dianatyping.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

missanonymous said...

dari segment yang sama :D done follow u..mehh la follow sini
http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Run Away said...

../salam kenal dari segmen azfa...;d

dEaTh said...

tutorial daftar churp2..jom tmbah duit http://aimansic-death.blogspot.com hHhaaaa dari segmen sama

Hilmi Razali said...

hye...follow dari segmen yang sama..
later follow my blog kayh?

http://storygempak.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Yusri Aldi said...

done following you,
follow me back here.
dari segmen yg sama. :)

http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

myu said...

Salam perkenalan :) Hye, myu singgah sini dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

faTin Najwa said...

dtg'dari'segmen'yang'sama
followmek..singgah'di'blog'wawa
http://fatinamiranajwa.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

faTin Najwa said...

dtg'dari'segmen'yang'sama
followmek..singgah'di'blog'wawa
http://fatinamiranajwa.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Fahz said...

salam ukhwah dari segmen yg sama..happy blogging frenz :)

cik ezai said...

singgah+follow dari segmen yang sama..follow me back k..
http://lovedalicious.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

haniada said...

Datang dari segmen yg same.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...