"SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN"




eherm2..selamat pg smua jam mnunjukkan 12.20am..so pg2 cmni jijah xtaw nk hapdate apew..cm biasew la kn hehe...klo kowang2 nk join picit sini

syarat-syarat
  1. Buat entri bertajuk "SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN". Letakkan banner di atas dalam entri tu dan linkkan ke Pak Joe.
  2. Nyatakan berapa follower setakat tu (waktu join segmen ni)
  3. FOLLOW blog ni 
  4. Entri dah siap? Letakkan link entri tu di kotak komen Pak Joe
  5. Kalau korang dah follow sesebuah blog tu, tinggalkan KOMEN nyatakan yang korang dah FOLLOW blog tu. Jangan nak tipu-tipu ye. Hempuk kang! Hahaa!

jijah join segmen nih mestila nk tmbah follower nk tmbah kenalan baru la ktewkan hehehe...
setakat nih follower jijah bru adew 307 follower...jijah klo leh nk tmbah follower smpai 500 lbih jerk hehehe...harap2 bila jijah da join segmen pak joe boleh mmbantu jijah untk tmbahkan follower serta rakan baru hehehe...so,salam knewlan smua untk blogger2 yang len..




♥ Da baca eh? Mekasih.. ♥

4 doakan jijahcomey kurus:

cerita best said...

kkkk la 2 307 follower..k x pa nnt pakjoe akn pilih blog siapa follower paling sikit sebab pakjoe nk tolong promot...pakjoe janji...untung x join segmen pakjoe kalo blog nie follower pakjoe promot hehheeh len kali klo ada segmen dari pakjoe join tau kowt2 la pakjoe akn promot blog nie lak

jijah said...

@cerita bestpakjoe pomot blog jijah skali taw hehehe...jgn lpew erh hehee...klo pak joe bt segmen insyaallah jijah akn joinnyew hehe..

miss aty said...

Cik Tim singgah dari segmen yang same

http://missaty.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-dan-komen.html

done follow u, selamat berkenalan & happy blogging =D

syieda_syaada said...

singgah sini dan terus follow dari segment pak joe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...